lauantai 21. marraskuuta 2015

Paljon vastuuta sekä työssäoppimisen näyttö alkaa!

Olin eilen lähes 11 tuntia töissä työssäoppimispaikassani, joka kertoo siitä, että on tullut kyllä töitä tehtyä. Opiskelijana on helpottavaa huomata, että työssäoppimispaikasta irtoaa kyllä palkallisia tunteja jos pystyy osoittamaan olevansa niiden arvoinen. Miten pari viime viikkoa ovat menneet? No, paketointia. PALJON PAKETOINTIA. Itseasiassa kuten alussa mainitsin, hävetti olla Pentikissä aluksi kassalla paketoimassa, koska edes solmua en ollut siihen päivään mennessä tehnyt oikein. Nyt uskallan väittää omalla mittapuullani olevan lähes yhtä hyvä kuin muutkin työntekijät, ehkä vähän hitaampi ja varmistaen vielä muiden näkövinkkelistä onko paketti hyvä, mutta hyvältä on kuulema näyttänyt.


Myös sain kehuja esimieheltä ja hänen esimieheltään siitä, kuinka olin keksinyt hyvän myynti-idean pikkujoulupaketeille, jotka ovat valmiiksi pakattuja, edullisia, käytännöllisiä ja myyvästi esillä.


Makuuhuoneen esillepano tuli toteutettua sekä näyteikkunan teossa olin avustamassa, vielä en ole yksin päässyt kunnolla toteuttamaan kokonaisuudessaan näyteikkunaa.Kuten myös tänään, olen yksin töissä, ja joudun tänään ensimmäistä kertaa yksin sulkemaan kaupan ja laskemaan kassan ja tehdä paperityöt. Mutta uskon sen sujuvan hyvin!
Ensi viikolla alkaa kolmen viikon näyttö, mutta en ota siitä sen suurempaa stressiä, työskentelen samalla lailla kuin tähänkin asti. Tulen myös vastaamaan työssäoppimiseni loppuun asti Salon Pentikin somemarkkinoinnista sekä 5.12 nousen lavalle kertomaan Pentikin joululahjavinkeistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti