keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Tilanteen päivitystä sekä Pentikin ammattisanastoa

Blogia en ole vähään aikaan ehtinyt päivittämään, sillä kiirettä on todellakin pitänyt. Huomenna on arviontipäiväni jota en edes muistanut, koska vauhtia on riittänyt.

Tänään alkoi Pentikissä "yllätysremontti", sopivasti näin ennen vuoden kiireisintä aikaa. Töitä ollaan muutenkin painettu kovaa tahtia, mutta tänään ei olla kyllä taukoja pahemmin pidetty. Työmiehet tulivat aamu kuudelta ja lähtivät kuuden jälkeen.

Myös aluesuunnittelija oli paikalla ja hänen kanssaan juttelin muutaman tovin hänen alastaan ja hän neuvoi ja antoi monia vinkkejä ja neuvoja tulevaisuuden varalle. 

Pentikissä on myös nyt joka torstai-sunnuntai ennen joulua Veturi-tarjous päivät, ja olen saanut nyt tehdä niistä kaksi esillepanoa sekä näyteikkunan. Kuvissa siis viime viikon ja tämän viikon esillepanot.
Ammattisanastosta: Pentikillä ei paljoa ole sellaisia erikoistermejä mitä käytetään kaupan alalla esim. fronttaus, mutta Pentikillä on tiettyjä termejä mitä muualla ei käytetä. Näitä on muutamia:
Basic: Basic-tuotteet ovat perustuotteita, ns. runkoja, joiden ympärille sesonki- ja uutuustuotteita voidaan rakentaa ympärille. 
Focus: Pentikin oma nettisivu työntekijöille, joissa kerrotaan Pentikin omat uusimmat uutiset sekä mistä löytyy varastotiedot, tilausmahdollisuudet, yhteystiedot, kuvia ja vinkkejä sisustukseen ja liikkeen visualistisen ilmeen tekoon.
Studio: Studio tarkoittaa Pentikissä Studio-keramiikkataidetta, eli erikoiskeramiikkaa joka on Posiolla valmistettu käsin (sekä maalattu), ja usein niissä on myös Anu Pentikin signeeraus. Ne tehdään pieninä sarjoina ja koristellaan käsityönä. Studiotaiteilijana toimii Anu Pentik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti