maanantai 18. tammikuuta 2016

Miellyttävimmät trendit omaan silmään vuonna 2016

Vuoden vaihteen jälkeen iskee katalogeihin ja sosiaaliseen mediaan kunnon pommituksena mitkä ovat alkavan vuoden trendit, pääosin painottuen kuitenkin materiaalisiin trendeihin. Itse menen tämän postauksen kanssa aavistuksen myös pintaa syvemmälle, eli trendit eivät koske pelkästään materiaalisia asioita.
Nämä trendit ovat niitä, mitkä itselleni kolahtavat eniten vuoden 2016 trendeistä.

Sisustustrendit:
Sisustus on hitaasti vaihtuva trendi, ja itseäni edelleen miellyttävä asia sisustustrendeissä on luonnollisuus ja luonnonläheisyys ja trendikkäimpänä teemana omannäköinen, persoonallinen sisustus. Miksi turhaan pysyä määrätyissä raameissa?
Muodin trendit:
Tulevan vuoden muoti ei iske oikein itselleni, palataan lähemmäs 90-luvulla missä oli olkaimettomat paidat ja mekot, yksihihaiset, järkyttävät kuosien yhdistelyt ja viime vuodesta pitsi pitäen edelleen pintansa (poikkeuksena viktoriaaninen tyyli ja siihen kuuluvat korkeat kaulukset). Ruusukvartsi ja hailukan sininen ovat trendivärejä. Suurin "yökötys" taitaa kuitenkin olla yöpaidat/topit. Onneksi nahkatakit, bomber-takit sekä tietynlainen rosoisuus ja punk-henkiys pitävät pintansa.
Asiakas/myyntitrendit:
Sosiaalisen median voima kasvaa jälleen tänäkin vuonna, ja tänäkin vuonna myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset pyrkivät ylittämään asiakkaiden odotukset lisäämällä tapoja miten asiakkaaseen saa paremmin yhteyden ja miten asiakas haluaa yhteyden. Mobiiliteknologian voimaa korostetaan entistä enemmän, sillä yhä useammalla asiakkaalla saattaa olla käytössään vain kännykkä. Mobiilissa hoituu niin tiedonhankinta, vertailu, ostaminen ja asiakaspalveluun yhteyden ottaminen.

Lifestyle trendit:
Kova kunto, treenaaminen ja fitness pitävät edelleen pintansa, joka tietysti näkyy myös katukuvassa. Jo vuonna 2014 tullut HIIT-treeniohjelma pitää edelleen pintansa, mutta sen mukana on tullut vastapainoksi erilaiset flow-treenit joiden avulla rentoudutaan kerran tai kaksi viikossa kiireisestä arjesta. Vanha kunnon jooga myös seuraa vuoteen 2016 (sovelletuin versioin). Matkustaminen on edelleen tasapainossa vaikkakin aavistuksen rajoittavaa joihinkin lämpimiin maihin terrori-iskujen vuoksi. 
kuvat pinterest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti