torstai 18. helmikuuta 2016

Toinen viikko Intersportissa

Kirjoitan jo nyt toisen päivitykseni työssäoppimisesta, koska olen loppuviikon sairaslomalla. Onneksi sain suostuteltua lääkärin etten joutunut vuodeosastolle sisälle.

Kuten mainitsin, Salon Intersportissa on menossa loppuunmyynti, mutta vain kauppias vaihtuu. Tämä työssäoppiminen eroaa siitä, että oikeasti olen OPPIMASSA asioita, en pelkästään "extra-apuna" vaikka sitäkin teen aina, mutta nyt olen oikeasti itse näkemässä ja oppimassa mitä tapahtuu kun iso ketjuliike lopettaa, mutta myös aloittaa uudelleen tyhjästä, ja tämä kaikki täytyy tehdä nopeasti.


Siirämme lähes joka päivä tavaroita tiiviimmin, ja aloitamme pikkuhiljaa siivoamaan tyhjäksi jäänyttä lattiatilaa. Tässäkin on tärkeää, että tavaroita ei sijoittele miten sattuu, vaan loogisesti niin että tuotteilla on selkeä "jatkumo" mistä esillepanosta siirrytään seuraavaan.Edellisessä postauksessa olin tehnyt Haltin kengistä esillepanon, mutta mainoksen ansiosta saimme myytyä ne kaikki alle viikossa. Lasten sisäpelikenkiä löytyi vielä vinopino, joten tein niistä ykköspöytään leikkimielisen, "pallopelihenkisen" vaikka omasta mielestäni pöytä jäi vähän vajaaksi johon en oikein pystynyt enempää vaikuttamaan. Mutta pöydän tein kuitenkin "oikeaoppisesti":
  • Pöydän täydellinen tyhjennys (myös kuvassa näkyvät laatikot)
  • Pesu/putsaus
  • Alkuun "sotilaallinen" ryhmitys
  • Sen jälkeen pyörittelyä/ryhmittelyä/sommittelua
Vielä loppuun muutamia yleiskuvia mitä on tullut tehtyä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti