sunnuntai 14. helmikuuta 2016

TYÖSSÄOPPIMINEN NRO.2.

Aloitin maanantaina toisen työssäoppimiseni Salon Intersportissa, joka toimii kauppias-pohjalla. Halusin Intersporttiin työssäoppimaan, koska työssäoppimisestani tulisi erilainen "työarkena" kuin muissa työpaikoissa yleisesti. Eli Intersportissa on työssäoppimiseni ajan loppuunmyynti, sillä kauppias lopettaa ja uusi aloittaa viimeisillä viikoilla ennen työssäoppimiseni loppumista. Tämä lisää haastetta työssäoppimiseeni siinä suhteessa, eli tekemistä ja myyntiä pitää tehdä ja viimeisillä viikoilla tehdä ripeää työtä uuden liikkeen ilmeen saamiseksi ja nopeasti saada avattua uusi liike.

Käytännössä olen siis jo tämän viikon ajan (sekä koko työssäoppimiseni ajan) tehnyt näyttöä, koska tehtävänäni on saada liikkeen ilme näyttämään koko ajan runsaalta, vaikka tuotteet vähenevät koko ajan. Esillepanoja pitää toistuvasti muuttaa sekä saada liiketila ja tuotteet näyttämään houkuttelevilta.

Olen myös ottanut vastuulleni sosiaalisen median markkinoinnin (Facebook, Instagram) jolla on suuri vaikutus myyntiin ja siihen, kuinka nopeasti pääsemme aloittamaan uuden liiketilan rakentamisen. Käy katsomassa Intersportin Facebook-sivut (Intersport Salo) sekä Instagram-sivut intersportsalo ja saattanet erottaa mitkä ovat minun tekemiä mainoksiaTietysti sovimme virallisen näyttöviikon ajankohdan, mutta itse koen jo aloittaneeni näyttötyön, josta olenkin jo saanut niin työntekijöiltä kuin asiakkailta paljon positiivista palautetta, ja toki se näkyy myös myyntitilastoissa.

Olen saanut myös loppuviikon aikana itselleni jokaista ihmistä koettelevan flunssapöpön, toivottavasti pääsen kuitenkin ensi viikolla vielä kaikilla päivillä töihin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti