keskiviikko 18. toukokuuta 2016

BE BRAVE - oma visioni Yrittäjäviikolle


Aloin heti työstämään ajatusta Yrittäjäviikkoa varten, kun kuulin että teemme näyttötyön graafisesta suunnittelusta. Ajatuksina tuli heti mieleen vahva vaikuttaja, ja kuuntelin samalla Cheekkiä ja muistin että hänellä on ollut tunnuksenaan joskus leijona. Itse arvostan aina eläinkuvia julisteissa ja logoissa, joten aloin suunnittelemaan vahvaa, dynaamista ja näyttävää julistepohjaa. Käytin paljon Pinterestiä apuna ja lopuksi löysin Googlesta ilmaiskäyttöön tarkoitetut leijonanpään kuvat. (Jälleen kerran kiitän Illustrator-mestari Tuiskua, joka opetti ja näytti paljon uusia asioita minulle mutta myös kyllä koko luokalle! Täytyy viedä Tuisku jätskille ennen lomaa) :)

(Valitan ettei kuvat näy pystyasennossa edes muokkauksen jälkeen)


Tämä oli ensimmäinen versioni ja ajatukseni julisteelle, tein monta eri kokeiluversiota ja miten kuvat toimisivat, mutta loppujen lopuksi halusin myös säilyttää planssissani tämän ensimmäisen kokeilun. Jotenkin pidän siitä että leijona "pomppaa" taustalta ylös.

Mustavalkoiseen ulkonäköön päädyin puhtaasti siitä syystä, että rajallisen ajan puitteissa en kokenut nopealla silmäilyllä mitään väriä sopivaksi leijonan kanssa, joten halusin pitäytyä vahvassa mustavalkoisen vastakohdassa.


Tämä A2-juliste on mahdollisesti suosikkini kahdesta muusta A3- julisteesta. Se on yksinkertainen mutta näkyvä ja toimiva. 

Fontteina toimi oma käsintehty fontti ja muissa kohdissa Impact.

Itse olen tyytyväinen planssiini, jonka tein nopeassa ajassa koska asiakastyölläni oli enemmän merkitystä johon halusin panostaa suurimman osan ajastani. Illustratorin käyttö on edelleen haastavaa, kun kirjaimellista opetusta siihen ei ole saatu, ja aina ei haluaisi kaveriakaan vaivata.

Seuraavan postaukseni aihe koskee mainitsemaani asiakastyötä metallialalle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti