maanantai 14. syyskuuta 2015

HABITARESSA TAPAHTUU... OSA 2

Tässä postauksessa esittelen suosikkejani eri tekijöistä ja trendeistä, joista osa hieman näkyikin osa ykkösessä.

Tämän kuvan postasin myös Instagramiini. Eli kyseessä oli Avotakan kilpailu, jossa äänestettiin suosikkisuunnittelijan teos. Rakastan lämminhenkisiä esineitä, ja ketut ovat lähellä sydäntäni. Olisi ihanaa saada tuo täkki sohvalleni!

Tämä penkistö oli Dekon esittelypisteen vieressä. Tuoli oli mielestäni mahtava ajatuksena, se menee mukavasti kotona esim. sohvapöytänä tai erikseen tuolina, ja kun vieraita tulee paikalle niin tuolista saa useamman kappaleen. Mielestäni todella kaunis tuoli!

Tästä "rekkitangosta" oli aiemmin mainintaa jo Habitaren sivuilla, ja tämä löytyi samasta BLOCK-alueesta kuin Reposet-täkki. Puupinta oli ihanan sileäksi hiottu ja käytössäkin tämä rekkitanko on kuin koriste.

Tästä ihanasta säilytyskorista mainitsinkin jos ykköspostauksessa. Rakastan niin paljon luonnonmateriaaleja, ja ennenkaikkea ekologisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita.

TERHOLAMPUT! Luin näistä jo talvella muistaakseni Avotakan lehdestä, ja rakastuin näihin täysin. Hinta kirpaisee vielä toistaiseksi opiskelijan budjetissa, joten saatan toivoa tätä joululahjaksi. Varmastikaan ei tarvitse selittää syytä, miksi tämä trendinä ihastuttaa minua: Luonnonläheisyys, materiaali, ekologisuus.

Tässä toinen mitkä olen tänä vuonna bongannut katalogilehdistä: Ihanat tukkimaiset tyynyt, rahit, sohvapöydät. Näiden hintaluokkakaan ei ole kovin paha opiskelijalle. (Tämän postauksen myötä tulee olo, että joku ehdottaa että muuttaisin metsään asumaan)

Habitaressa näkyi paljon lasimuotoilua sekä pulloja eri muodoin ja värein. Nämä "puupullot" löytyivät BLOCK-alueelta, ja tietysti ihastuin näihin heti. Selkeä linja ja muotoilu, sekä raidat tekivät pulloista raikkaan ja miellyttävän näköisen kokonaisuuden yhdessä.


Vielä lopuksi ettei koko postaus olisi "puuta", löysin hauskan sohvaryhmän jota en kylläkään toimistomaisuutensa tai jäykän ulkonäkönsä vuoksi kelpuuttaisi kotiini. Mutta visuaalisesti sohvaryhmä miellytti silmääni ja värimaailma osui sohvassa yksiin todella hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti