tiistai 8. syyskuuta 2015

Pinterest ja avoimien ovien julisteajatuksia

Löydät linkeistäni mm. Pinterest-sivun, johon olen koonnut visu15-nimiseen kansioon erilaisia julisteita. Mikä näitä julisteita yhdistää? Ne ovat yksinkertaisia mutta dynaamisia, ja niissä on jokin pieni kikka mikä tekee niistä mielenkiintoisen. Aion varmasti käyttää jonkun julisteen elementtejä tehdessäni avoimien ovien seinää.
Eli klikkaa vasemmasta yläkulmasta "Pinterest"-nimeä, niin pääset minun Pinterest sivuille!

Tässä muutamia analyyseja julisteista joita olen valinnut skannattavaksi, sekä minun suunnittelema avoimien ovien mahdollinen juliste!

Kuten on huomattu, pidän minimaalista ja simppelistä tyylistä, "less is more". Tässä kuvassa on hyin yksinkertainen ajatus takana, mutta siltikin hyvin näyttävä tyyli. Kuva on itsessään myös jotenkin pelottava ja ahdistava, joka ehkä sillä tavoin herättää katsojan huomion.Tämä oli ryhmäläiseni kanssa yksi hienoimmista postereista mitä löysimme Pinterestistä. Yksinkertainen pohja, kaunis vesiväri-väritys naishahmolle, sekä sulavat linjat tekevät posterista todella kauniin. Haluaisin itse kokeilla tämän tyylistä työtä tehdä!

Tälläisen työn ajattelin tehdä aluksi avoimien ovien julisteista, mutta päädyinkin toisenlaiseen lopputulokseen. Särmikkäät reunat, värien käyttö ja dynaaminen otsikkotekstin tekevät katsojalle selväksi mistä on kyse.

Tälläiseen alustavaan lopputulokseen päädyimme Kleidi-ryhmän kanssa. Alunperin "ukkelit" olivat rivissä pystysuunnassa, mutta tilanpuutteen vuoksi käänsimme ukot vasemmalle alasivulle kurkkaamaan reunasta, jotta tekstille jäisi enemmän tilaa. Hahmoihin saamme myöhemmin tehtyä lisää "huomiota" lisäämällä väriä joko pohjaan tai hahmoihin itse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti