torstai 3. syyskuuta 2015

Mancave-tehtävä

Tehtävämme liittyi tekstiin, jossa analysoimme mikä teki "miesluolasta" eli mancavesta Helsingissä houkuttelevan ja erottuvan muista kilpailijoista.

CAFE KOKKO & ROOMAGE

Tämä kyseinen kahvila erottuu siitä, että paikasta on löytynyt naisväelle oma paikkansa. Kahvilasta löytyy erikoiskahveja, joita tuodaan eri puolilta Eurooppaa. Erikoisuuksiin kuuluvat myös gluteenittomat raakakakut ja harvinaisemmat teelajit.
Liikkeestä löytyy myös sisustustuotteita myynnistä.
Mieskahvilaksi tämän tunnistaa ajatussanoilla:
Raakuus, kovuus, vahvat materiaalit ja muodot, vintage, hämäryys.

HELSINGIN JALKAPALLOBUBI

Tässä kyseisessä kahvilassa nimensä mukaisesti esitetään livekoosteina eri jalkapallopelejä, joka luonnollisesti houkuttelee pääasiakkaikseen miehiä. Bubista löytyy paljon erikoisoluita myynnistä. Baarisnackseja ja pikkuruokia löytyy myös läheisestä kojusta ilman että tarvitsee baarista poistua.
Paljon bubeissa eri maissa kiertäneenä bubin tunnistaa heti ulkoisesta olemuksestaan: Kunnon screennäytöt, sisustukseen ei ole niinkään panostettu mutta sitten taas jollain omalla bubimaisella tavallaan on, mikään bubeissa ei ole "nökönuukaa" joka tekee bubeista juuri oikean näköisen.

PINKOMO

Pinkomo on siitä erikoinen miesten vaatekauppa että siellä on kaikki kaupan. Ja myytävää tosiaan löytyy laidasta laitaan: Moottoripyörää, amerikkalaisia työkenkiä, Filsonin laukkuja jne jne. harvinaisempaa tavaraa jota harvemmin tulisit ostamaan vaatekaupasta. Liike tuntuu tyypilliseltä periamerikkalaiselta mieheltä ulkoisesti: Partaöljy, nahka, moottoriöljy.
Liikkeessä totetuu aitous, käsityön tekeminen, kauppiaan entinen ammatti suutari näkyy selkeästi sisustuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti